Het vermijden van de reïncarnatiezielenval op de gevangenisplaneet aarde (2023)

Alex Collier:Wat gebeurt er als je sterft? Als je sterft, heb je keuzes. Je weet dit niet, maar je hebt keuzes. Wanneer je je fysieke lichaam verlaat, is het heel typerend voor je om jezelf naast je lichaam te zien staan ​​met je dierbaren of EMT's of wat de omstandigheden ook zijn, en je ziet jezelf. En dan hoor je een stem. Je zult de tunnel van licht zien en een stem zal je roepen, of je zult de stem telepathisch horen zeggen dat je moet komen, kom. Nu, terwijl je daar staat en je kijkt naar de tunnel van licht, heb je een keuze. Je kunt omhoog gaan naar deze tunnel van licht waar je zult zijn met andere dierbaren die gewoonlijk zijn overgestoken, en je zult in een systeem worden geplaatst waar je in wezen gevangen zit in een reïncarnatiecyclus, een lus; of je kunt je omdraaien, de tunnel van licht achter je laten en wat je zult zien is het hele universum. Als je ervoor kiest om naar het universum te gaan in plaats van naar de tunnel van licht, uit welke dimensie je ook kwam toen je hier naar de aarde kwam, of het nu de 6e, 7e, 8e, 9e dichtheid was, wat het ook was, als je het universum kiest en tegen jezelf zegt: "Ik wil naar huis", dan keer je terug naar die dimensie waar je vandaan kwam. Dus als het 5, 6, 7 of 8 is, ga je hier weg en ga je terug naar die dimensie, waar mij is verteld dat je herenigd zult worden met je zielengroep omdat we multidimensionaal zijn; we zijn op veel plaatsen tegelijk. Ik heb deze informatie nog nooit eerder gedeeld.

Vraag:Simon, ik weet dat je hebt gezegd dat als we ons willen losmaken van de reïncarnatiecyclus wanneer ons fysieke lichaam sterft, we door een van de gaten in het raster moeten gaan om te komen waar we maar willen. Wat als we, wanneer we sterven, onszelf denken aan de Bron? Worden we daar onmiddellijk naartoe geteleporteerd en maakt het nog uit dat de aarde nog steeds omringd is door het raster? De enige zorg die ik heb is dat de Bron een relatieve plaats zou kunnen zijn, gebaseerd op een persoonlijk geloofssysteem. Ik hoop dat ik het mis heb en dat onze ziel op de een of andere manier weet hoe ze daar moet komen. Bedankt.

Simon Parkes:Dit is misschien een klein punt, maar we gebruiken het woord "sterven" niet omdat je niet sterft, niet de echte jij. Je fysieke lichaam stopt met werken, dus je gaat niet dood. Een van de trainingsmantra's die ik mensen geef die deze vragen stellen, is dat je moet beslissen of je terug wilt naar de sterrenfamilie, je zielenfamilie, of dat je terug wilt naar de Bron. We hebben besproken wat het verschil is en wat de voordelen zijn, de nadelen, enz., enz. De mantra is simpelweg dit: elke ochtend als je wakker wordt, laten we zeggen dat je terug wilt naar God, terug naar de Bron, dan zeg je, ik wil terugkeren naar de Bron. En als je 's avonds naar bed gaat, is het laatste wat je zegt: "Ik wil terugkeren naar de Bron", en dat zou je 30, 40, 50, 60, 70 jaar lang kunnen zeggen. Op een dag zal je fysieke lichaam sterven. Maar weet je wat? Je zult niet weten dat je dood bent. Je zult het niet weten. Je zult het niet begrijpen. Je accepteert het niet. Je zult nog steeds wakker zijn, maar je zult je plotseling realiseren dat je je fysieke lichaam niet kunt motiveren.

Je fysieke lichaam gaat niet meer bewegen, maar je kunt nog steeds denken, je weet nog, je herkent nog steeds, en dan, ik heb hier geen idee van tijd, wat er meestal gebeurt, is dat de ziel het lichaam moet verlaten omdat ze een andere houder moet vinden om het te bevatten, dus het zal vertrekken. We hebben het eerder gehad over degenen die niet weggaan. Ze kunnen niet weg, maar daar gaat het hier niet om. Dus, als je de laatste 30 jaar 's avonds het laatste hebt gezegd: "Ik wil terugkeren naar de Bron" en dan 's morgens: "Ik wil terugkeren naar de Bron", dan is het eerste wat je tegen jezelf zegt als je denkt: "Goh. Mijn fysieke lichaam werkt niet meer.” Het eerste wat je zegt is: "Ik wil naar de Bron." Je gaat dus op de route naar Source. De vraag is, misschien zal er in die tijd misschien geen gaas, net, rond de aarde zijn, maar laten we ter wille van de discussie gewoon zeggen dat die er is. Als je intentie en je overtuiging sterk genoeg zijn, zul je een van deze gaten in het net vinden en zul je er doorheen komen.

Nu hebben we het gehad over een geloofssysteem. Wat als het een geloofssysteem is? Nou, dat zegt bijna tegen mij wat als de Bron niet bestaat en we die zojuist hebben gecreëerd. Nee, het geloofssysteem was de Bijbel. Het geloofssysteem was God. Dat is een constructie in de zin van de schepping van God door religie. Dat is jouw constructie. Bron is geen concept. Eigenlijk is het een heel reële entiteit, de Grote Schepper. Er zijn andere makers. Het is niet de enige schepper, maar het is de Grote Schepper, en als het je lukt om weer voor de Bron te komen, is het niet alsof je voor de hoofdmeester of het principe staat. Wat er gewoon zal gebeuren, geloof ik, is dat de Bron tegen je zal zeggen: "Waar wil je nu heen?" Terwijl als je zegt dat je terug wilt naar mijn sterrenfamilie of mijn zielenfamilie, die familie je terug zal nemen, en je komt terug in die familie en je zult je plaats vinden binnen die familie, en misschien doe je daar nog 10 miljoen jaar voordat je besluit dat je ergens anders heen wilt.

Dus mensen die naar de Bron gaan, doen dat omdat ze een vraag willen stellen, of ze willen beoordeeld worden, en ik ben heel voorzichtig met dat woord, of ze willen ergens anders heen. Degenen die naar hun sterrenfamilie gaan, doen dat omdat ze wanhopig verdrietig zijn, ze missen hen, hun echte familie, ze hebben er hier op aarde nooit echt van gehouden. Ze houden van de planeet, maar ze houden niet van de regels en voorschriften, en ze willen gewoon terug naar hun familie. Dat is wat ze willen doen. En natuurlijk begrijpt de overgrote meerderheid van de mensen dit niet, het kan ze niet schelen, het lijkt ze niets te kunnen schelen, en ze denken dat als ze de 100 bereiken, ze echt gelukkig zijn omdat ze de 100 hebben bereikt en dat is het einde van hun leven. En ik kijk naar deze mensen en ik schud mijn hoofd. Geloof je dit echt allemaal om je heen? Het is gewoon zodat je 100 jaar op deze planeet kunt doen? Bekijk het allemaal. Kijk naar de complexiteit ervan. Dit is geen kans. Een of andere overkoepelende intelligentie heeft dit gecreëerd, en je denkt dat je hier maar 100 jaar wilt? Ik wil hier geen 100 jaar. Ik bedoel, sommige mensen hebben er eerlijk gezegd genoeg van en willen weg, maar er is nergens zo'n plek als deze. Dit is een fantastische plek. Elke ochtend als we wakker worden zouden we moeten zeggen: “Fantastisch. Briljant. Wat ga ik vandaag doen? Ik ga daarheen en ik ga iets goeds doen, of ik ga wat plezier hebben. Niet "Oh, God, het is maandag, wat vreselijk. Ik wil mijn bed niet uit." Weet je, het is fantastisch. Als je fysieke lichaam dood was, zou je niet uit bed kunnen komen. Je hebt geluk dat je leeft. Er is dus een Bron, God, Grote Schepper, denk niet dat het last heeft van labels, en het bestaat. Ik noem het de Scheppingskamer. Dat is mijn terminologie voor waar we gemaakt zijn.

Simon Parkes:Ik ben geen New Age-aanhanger. Sommige dingen in de New Age vind ik best goed en logisch, maar veel niet. Wanneer je sterft, d.w.z. je fysieke lichaam houdt op te bestaan, je ziel gaat niet terug naar de Bron. Het wil. Het raakt verstrikt in dat raster. Het wordt getroffen door een enorme hoeveelheid elektromagnetische energie die je doet vergeten, en dan wordt je ziel - bij gebrek aan een beter woord, gebruik ik het woord ziel - teruggezet in een ander lichaam, en alleen soms als het proces mislukt, heb je wat we herinneringen aan vorige levens noemen. Keer op keer worden zielen gerecycled op deze planeet. Daarom staat die vent daar met een zwaard, want dat is hun domein. Je komt er niet uit. Dat is een gevangenis. Dit is een gevangenisplaneet. En dat is wat er aan de hand is. Daarom is het op de Black Ops-badge precies hetzelfde. Er zit een rooster omheen.

Ik ben van mening dat de mensheid al heel lang op deze planeet is, maar op een gegeven moment is er volledig geknoeid met het DNA om jullie allemaal dom te houden, om jullie DNA-strengen terug te brengen tot twee, om jullie vermogen om telepathisch te zijn weg te nemen, zodat jullie de gevangenisbewakers niet kunnen uitdagen. Als ik een wezen was - ik gebruikte het woord voeden - als ik me kon voeden met energie, hoe geweldig om miljarden en miljarden mensen allemaal boos te hebben, seks te hebben, van voetbal te genieten en al die energie te produceren die ik dan kan identificeren [onverstaanbaar] en overleven. Ik weet waar je heen gaat. Als je teruggaat naar de Bron, zul je denken dat ik niet terug ga naar die plek! Dat is een vreselijke plek! Het is verschrikkelijk! Wie wil hier bij zijn?!

Dus wat we zullen doen, is dat we dit energetische raster rond de aarde zullen plaatsen. Elke ziel die naar buiten komt, zal zien – laten we nu naar Hollywood gaan – op zoek naar het witte licht. Oh, ik had een bijna-doodervaring en ik zag het witte licht aan het einde van de gang. Doe het niet. Dat is de valkuil. loop weg van het witte licht. Dat is waar je mee geïndoctrineerd wordt. Het witte licht is de val. Je gaat naar het witte licht, je wordt gezapt, je geheugen wordt gedeeltelijk verwijderd, niet altijd volledig maar gedeeltelijk verwijderd, en je keert terug naar een ander lichaam. En je bent bijna alles vergeten, tenzij je het geluk hebt een herinnering uit een vorig leven te hebben.

Wat kun je eraan doen? Je moet spiritueel evolueren. Je moet de mensen die de wereld besturen niet accepteren zoals die er nu uitziet, omdat ze de waarheid kennen en het heel goed doen. Ik weet niet hoe lang het gaat duren, maar het is een onrechtvaardigheid voor de mensheid. En, echt en waar, kennis is macht, en ik denk dat je gewoon moet evolueren naar een punt waarop je gewoon zegt: "Nee!"

Stel je voor dat niet iedereen in Groot-Brittannië op dinsdagochtend naar het benzinestation ging om te tanken. Stel je voor dat niet iedereen zijn belasting zou betalen. Jij hebt eigenlijk de macht, en de enige reden dat zij de macht hebben, is omdat jij ze de macht geeft. Ik ben niet onbeleefd. Ik probeer niet tegen u te prediken. Dat is de realiteit ervan. Maar als iedereen dezelfde mentaliteit had en weigerde iets te doen, zou dat hen naar de onderhandelingstafel brengen.

Publiek:Hoeveel tijd hebben we, Simon?

Simon Parkes:2016 is het laatste punt waarop ze een beslissing moeten nemen. 2016. Ze hebben een portaal. Ze krijgen momenteel geen versterking bij gebrek aan een beter woord. Mensen zeggen dat de Reptielen allemaal weg zijn. Nee, dat zijn ze niet, want als ze allemaal weg waren, zou je eigenlijk een stuk vrijer zijn dan je bent. Maar de tijdschaal is 2016, grote veranderingen tegen die tijd.

Publiek:Je zegt dat dit een gevangenisplaneet is?

Simon Parkes:Oh, dit is absoluut een gevangenisplaneet. Het staat bekend als een gevangenisplaneet.

Publiek:Voor onze eerdere misdaden?

Simon Parkes:Nee, niet voor je eerdere misdaden, nee. Dat is een zeer indringende vraag. Er zijn een aantal mensen op deze planeet die absoluut in een gevangenis thuishoren. Ik maak er geen grap over. Ik heb het over, in verhouding hebben we meer pedofielen, moordenaars dan welke andere planeet dan ook. Daar is een reden voor, want het is een stortplaats. Net zoals Groot-Brittannië Australië gebruikt om zijn veroordeelden neer te zetten. Dus deze planeet wordt gebruikt als stortplaats. En daarom is er zo'n enorme sprong tussen aardige en slechte mensen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated: 30/11/2023

Views: 5405

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.