Call of Duty Modern Warfare 2: beste wapens en uitrustingen (2023)

Functies

Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft misschien een bekende naam, maar deze game introduceert een reeks subtiele veranderingen die de multiplayer-meta opschudden. Gelukkig zorgen deze wapens en uitrustingen ervoor dat je binnen de kortste keren domineert.

Activision Blizzard wordt momenteel onderzocht na beschuldigingen van intimidatie, discriminatie en het bevorderen van een vijandige werkomgeving. U kunt meer lezen over het onderzoekhier.

Call of Duty Modern Warfare 2(niet te verwarren metCall of Duty Modern Warfare 2) is hier, wat betekent dat het weer tijd is om te kijken naar de beste wapens en uitrustingen in de nieuwste aflevering van de FPS-franchise die weigert iets minder dan een blockbuster te zijn

Moderne oorlogsvoering 2zal bekend zijn bij iedereen die het meest heeft gespeeldKabeljauwmultiplayer-modi in de afgelopen jaren, hoewel de game een aantal opmerkelijke veranderingen heeft ondergaan die de multiplayer-meta hebben opgeschud. met nameMG 2is een veel snellere game dan de recentemoderne oorlogsvoeringopnieuw opstarten, en het benadrukt ook het vermogen om vijandelijke voetstappen meer te horen dan andere recenteKabeljauwtitels. Die twee factoren betekenen dat de stroomMG 2multiplayer-meta legt over het algemeen de nadruk op ontmoetingen op korte afstand en razendsnelle kill-tijden.

Hoewel veel van de beste wapens in de game diezelfde eigenschappen benadrukken, schudden een paar darkhorse-kandidaten de multiplayer-meta al op een aantal fascinerende manieren door elkaar.

Advertentie

Advertentie – inhoud gaat hieronder verder

Call of Duty Modern Warfare 2: beste wapens en wapens

M4

Ik weet niet zeker ofModerne oorlogsvoering 2Het meest "basic" wapen van de game zou zo goed moeten zijn, maar de M4 lijkt op dit moment echt het beste algemene wapen in de game te zijn.

De M4 slaagt voor elke betrouwbaarheids- en consistentietest die je ervoor kunt doen, maar dit is verre van een saai geweer. Het is inderdaad de belachelijk snelle "Time to Kill" van de M4 die hem zo'n voor de hand liggende ster maakt. Met dit geweer kun je vijanden in recordtijd neerhalen zonder dat je ooit iets uitdagenders hoeft te leren dan gewone aanwijzen-en-klikken-gameplay. Het is echt goed.

Lachmann-556

Over "Time to Kill" gesproken, er moet worden opgemerkt dat sommige spelers denken dat de krachtige Lachmann 556 misschien wel de snelste TTK ter wereld heeft.Moderne oorlogsvoering 2. Dit geweer is inderdaad al een favoriet aan het worden onder degenen die graag luisteren naar inkomende voetstappen van de vijand en zo snel mogelijk vuur in hun richting schieten.

De Lachmann-556 is zeker iets minder krachtig dan de M4, hoewel zijn snelheid en nauwkeurigheid zeker helpen om die kloof te dichten. Als je je reactietijden vertrouwt, is dit het wapen waarmee je elke inkomende vijand kunt verslaan.

Lachman Sub (MP5)

Er kan een dag komen dat de MP5 niet een van de beste wapens isPlicht, maar die dag is niet vandaag. Inderdaad, we zien al dat nogal wat mensen volhouden dat dit absoluut het beste wapen isModerne oorlogsvoering 2op dit moment, en er is zeker een sterk argument voor die verheven bewering.

Dit pistool is perfect voor iedereenMG 2speler die op de kaart patrouilleert op zoek naar een gevecht. Je zult met dit pistool niet veel van een afstand kunnen doen, maar je zult in staat zijn om door iedereen heen te smelten die je te pakken krijgt. Je moet dit wapen op een gegeven moment een kans geven.

Advertentie

Advertentie – inhoud gaat hieronder verder

FSS-orkaan

Hoewel het voor elke SMG moeilijk is om de MP5 te overtreffen, vindt de FSS Hurricane een comfortabele niche voor zichzelf in die specifieke wapenklasse dankzij zijn iets grotere bereik en ongelooflijke nauwkeurigheid.

Ja, de MP5 presteert beter dan dit wapen in bepaalde situaties van dichtbij, maar met de FSS Hurricane kun je veel meer gevechten in het middenbereik winnen. Als je merkt dat je net iets meer afstand nodig hebt dan de MP5 biedt, probeer dan zeker dit pistool voordat je teruggaat naar aanvalsgeweren.

FTAC verkenning

Een beetje een dark horse-kandidaat voor deze lijst, de FTAC Recon zal niet voor iedereen geschikt zijn. Als een semi-automatisch gevechtsgeweer dat de snelheid van wapens mist, kan het voor veel spelers zelfs een objectief slecht wapen zijn.

De ongelooflijke remkracht van de FTAC betekent echter dat je slechts een paar (of een paar) goed geplaatste schoten hoeft te landen om zo ongeveer elk gevecht in het spel te beëindigen. Of je die schoten kunt lossen, hangt af van je vaardigheden, voorkeuren en uitrustingen, maar dit wapen doet zeker waarvoor het is ontworpen.

M16

Om eerlijk te zijn, heeft de M16 soms moeite om de snelle meta bij te houden die we in de begindagen vanModerne oorlogsvoering 2. Het is tenslotte een burst-gebaseerde AR die enige mobiliteit mist en een specifiek soort nauwkeurigheid vereist. Het is zeker een nichekeuze.

Het moet echter gezegd worden dat iedereen die die burst-shots met de M16 kan landen, vrijwel elk gevecht ermee kan beëindigen. Dit ding is een headshot-kanon die veel mensen zal overrompelen. Het is even wennen in het huidige landschap, maar op de lange termijn kan het de moeite waard zijn.

Advertentie

Advertentie – inhoud gaat hieronder verder

Kastov-74u

Een andere SMG-optie voor degenen die nog niet willen buigen voor de MP5, de Kastov-74u is in feite een draagbare AK-47. Het is een soort hybride wapen, wat wel betekent dat het soms de slechtste AR's en SMG's biedt in plaats van de beste eigenschappen van die wapenklassen te combineren.

Er zijn echter momenten waarop dit wapen veel krachtiger aanvoelt dan een SMG zou moeten zijn. In situaties van dichtbij of 'onderweg' biedt dit ding misschien wel enkele van de meest indrukwekkende TTK-figuren in de game. Het versnippert absoluut en vraagt ​​je niet om enige mobiliteit op te offeren voor het voorrecht.

Lockwood MK2

Dit scherpschuttersgeweer lijkt zeker niet de optimale keuze voor deModerne oorlogsvoering 2meta aan het begin. Wie wil er tenslotte een geweer met hefboomwerking in een door AR en SMG aangedreven oorlogsgebied brengen?

Maar voordat je dit wapen helemaal afschrijft, moet je weten dat het een eenmalige machine is die elke vijand op vrijwel elke afstand kan laten vallen. Nu moet je (bijna) perfect mikken om te profiteren van de mogelijkheden van dit wapen, maar iedereen die de tijd in dit wapen steekt, zal lachen om zijn absurde krachtpotentieel.

Versnel 12

Over het algemeen is het moeilijk om een ​​jachtgeweer aan te bevelen boven een SMGModerne oorlogsvoering 2. Beide blinken uit in situaties van dichtbij, maar SMG's bieden u over het algemeen een betere kans in die scenario's waarin u uw doelwit niet recht in het gezicht staart.

Dat gezegd hebbende, de Expedite 12 is een fascinerende optie voor bepaalde kaarten en situaties. Als je het juiste knelpunt op korte afstand (of patrouilleroute) kunt vinden op een kaart waar ontsnapping of vijandelijke flanken hoogst onwaarschijnlijk zijn, dan is de Expedite 12 het wapen waarmee je je vijanden beter kunt afzetten dan welk ander wapen dan ook. ander. Je hebt maar een halve seconde nodig om het meeste uit dit wapen te halen.

Advertentie

Advertentie – inhoud gaat hieronder verder

Signaal 50

Nogmaals, ik kan het je nauwelijks kwalijk nemen als je één blik werpt op dit langzame langeafstandswapen en meteen "nee" zegt. U moet echter weten dat er geen pistool in zitMG 2op dit moment doet dat behoorlijk wat de Signal 50 doet.

Als je absoluut een speler van de andere kant van de kaart moet laten vallen, is de Signal 50 je enige echt geweldige optie. Dit pistool zal waarschijnlijk een nachtmerrie zijnin Warzone 2, maar het blijkt al een ongelooflijke situationele optie te zijn voor die keren dat je het perfecte schot ziet tegen een vijand die geen kans heeft om te counteren. Kortom, dit pistool doet zijn werk al.

Call of Duty Modern Warfare 2: beste uitrustingen en bijlagen

Loadouts zijn aantoonbaar belangrijker dan ooitModerne oorlogsvoering 2dankzij de vernieuwde Gunsmith- en Perk-systemen van de game. Dus als je het meeste uit de beste wapens in de game wilt halen, moet je ervoor zorgen dat je ze uitrust met deze hulpstukken.

Beste M4-uitrusting

Vat: Tempus Hightower 20″
Laser: 4mW laserbox
Onderloop: FSS Sharkfin 90
Achtergreep: XTEN-greep

Beste Lachmann-556 uitrusting

Snuit: Forge-TAC Castle Compensator
Vat: Lachmann Nova Vat
Onderloop: Forge-TAC Ripper 56
Optiek: SZ Lonewolf-optiek
Voorraad: LM-S Factory G79 Voorraad

Beste Lachmann Sub (MP5) uitrusting

Vat: FTAC M-Sub 12″
Ontvanger: Lach-9
Optiek: Cronen Mini Red Dot
Voorraad: Geen
Achtergreep: LM Cronus-greep
Snuit: Lockshot KT85
Onderloop: VX Pineapple Vert Grip

Laatste spelrecensies

The Super Mario Bros. Movie Review: geweldige graphics verbergen ongeïnspireerde gameplay

The Last of Us Episode 8 Review: dit hoofdstuk werkt beter als een videogame

Advertentie – inhoud gaat hieronder verder

Beste FSS Hurricane Loadout

Loop: FSS Cannonade 16″ loop
Snuit: XTEN Razor Comp
Onderloop: VX Pineapple Vert GripZ
Achtergreep: Saxin ZX-greep
Voorraad: Demo Fade Pro Voorraad
Ontvanger: FSS Hurricane

Beste FTAC Recon-uitrusting

Vat: 419 mm EXF-vat
Snuit: Shred CP90 Compensator
Optiek: Cronen Mini Reflex
Magazijn: 15-Round Mag
Achtergreep: XTEN-greep

Beste M16 uitrusting

Snuit: Forge-Tac Castle Comp
Optiek: Cronen Mini Red Dot
Voorraad: Demo Fade Pro Voorraad
Achtergreep: Sakin ZX-greep
Onderloop: VX Pineapple Vert Grip

Beste Kastov-74u uitrusting

Ontvanger: Kastov-74u
Optiek: Cronen Mini Red Dot
Laser: 4MW laserbox
Snuit: Echoline GS-X Suppressor
Onderloop: FSS Sharkfin 90

Beste Lockwood MK2 uitrusting

Op dit moment lijkt er geen manier te zijn om bijlagen toe te voegen aan de Lockwood MK2 buiten bepaalde glitches. Daarom kun je dit wapen het beste combineren met extraatjes die je karakter of vuursnelheid verhogen. Double Time is bijvoorbeeld een bijzonder waardevol voordeel voor dit wapen.

Beste Expedite 12 uitrusting

Voorraad: Resonantievoorraad ingestort
Grip achter: Schlager Void Grip
Munitie: 12 gauge Dragon's Breath
Laser: 1MW snelle brandlaser
Bout: Versnel L-bout

Advertentie

Advertentie – inhoud gaat hieronder verder

Beste signaal 50 uitrusting

Ontvanger: Signaal 50
Snuit: Nilsound 90 geluiddemper
Vat: 29″ TV Kilo-50
Laser: FSS OLE-V-laser
Achtergreep: SA Finesse-greep
Optiek: SZ Holotherm

Advertentie

  • Deel:
  • Deel op Facebook (opent in een nieuw tabblad)
  • Deel op Twitter (opent in een nieuw tabblad)
  • Deel op Linkedin (opent in een nieuw tabblad)
  • Delen via e-mail (opent in een nieuw tabblad)

|

Opmerking:

Reacties tellen:0

Labels:Plicht

Call of Duty Modern Warfare 2: beste wapens en uitrustingen (1)

Geschreven door

Matthijs Byrd|@SilverTuna014

Matthew Byrd is een freelance schrijver en entertainmentliefhebber die in Brooklyn woont. Als hij de cultuur van videogames niet verkent, wenst hij dat hij een...

Lees meer van Matthew Byrd

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated: 23/09/2023

Views: 6017

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.