Alle Modern Warfare 2-maps in multiplayer (2023)

DeModern Warfare 2-kaartenzijn een hot topic, zoals in elke nieuwe Call of Duty-game. Je weg weten in de vaak maffe gebieden is soms net zo cruciaal als je wapens ofkillstreaks, omdat je moet weten of je je moet voorbereiden op gevechten van dichtbij of op grote, open ruimtes. Elke multiplayermap in deFPS-spelis gloednieuw in de serie en bevat enkele die ongetwijfeld over een paar jaar met plezier zullen worden herinnerd.

Terwijl we nog steeds wachten op bevestiging van het gerucht"grootste hits"mapDLC, die zijn er10 kaarten in de 6v6-afspeellijsten en vijf kaarten in de 32v32-afspeellijsten bij de lancering.

Volledige lijst met Modern Warfare 2-kaarten

Hier zijn alle maps in Modern Warfare 2 en de teamgrootte op elke map:

 • Al Bagra-fort (6v6 en 32v32)
 • Breenbergh Hotel (6v6)
 • Crown Raceway (6v6)
 • Het gesticht (6v6)
 • Ambassade (6v6)
 • Boerderij 18 (6v6)
 • Las Almas-markt (6v6)
 • Sa'id (32v32 - Gevechtskaart)
 • Grensovergang Santa Sena (6v6 en 32v32)
 • Sarrif Bay (32v32 – Gevechtskaart)
 • Kam (6v6)
 • Zarqwa waterkracht (6v6 en 32v32)

Al Bagra-fort (6v6 en 32v32)

Een van de drie kaarten die kunnen worden gespeeld in de standaard 6v6-afspeellijsten of in de Ground War/Invasionspelmodi, Al Bagra Fortress is - zoals je zou verwachten van de naam - gevestigd in een enorm, historisch fort dat sindsdien is veranderd in een toeristische attractie in Al Mazrah. Lezers met adelaarsogen zullen weten dat dit de naam is van de Warzone 2-map, samen met een prominente locatie in de Modern Warfare 2-campagne.

Een groot gebouw met meerdere verdiepingen in het midden van de kaart staat hier in de 6v6-versie van de kaart in de schijnwerpers, aan alle kanten omringd door vrachtwagens, kratten en zelfs een paar standbeelden. In Ground War breidt dit zich naar alle kanten uit om nog meer van de locatie op de Al Mazrah Warzone 2-kaart te omvatten.

Breenbergh Hotel(6v6)

Breenbergh Hotel is een van de kleinere 6v6-maps in de game, gebruikt in alle gebruikelijke modi zoals Team Deathmatch en Hardpoint, evenals nieuwe modi zoals Prisoner Rescue en Knockout.

Het Breenbergh Hotel, gelegen in Amsterdam, is een overwegend indoor plattegrond, met een slanke buitenomtrek. Dankzij de lay-out is dit een van de moeilijkere kaarten als het gaat om het doorbreken van het gebied van het vijandelijke team, bijvoorbeeld in modi als Search and Destroy of Knockout. Een zeer open centrale lobby wordt geflankeerd door twee zones die vol dekking zijn, dus het kan zijn dat je in een impasse terechtkomt: beide teams weten dat ze klaar zijn zodra ze achter dekking vandaan komen. Dit maakt Breenbergh Hotel echter zo'n welkome uitdaging: uitzoeken waar en hoe je het andere team en hun kampeerposities kunt omzeilen.

Crown Raceway (6v6)

De eerste map die door de ontwikkelaars werd geplaagd lang voordat we zelfs maar toegang kregen tot de bèta, stond Crown Raceway vroeger bekend onder een andere naam: Marina Bay. Ondanks dat het van tevoren was aangekondigd voor de bèta, kwam en ging de vroege toegangsperiode zonder enig teken van Marina Bay, waardoor spelers speculeerden over waarom het werd verwijderd. Hebben ze het gewoon opgegeven? Was er een geschil over het gebruik van de echte naam van een Formule 1-circuit in de game? We zullen het antwoord misschien nooit weten, maar we kunnen bevestigen dat de kaart volledig wordt gelanceerd onder de naam Crown Raceway.

Crown Raceway, een van de grotere 6v6-maps, is ook een van de meest unieke. Afgezien van het vreemde feit dat elk team in de paddock bekend staat als het 'Rohan Oil Racing Team', vinden de gevechten plaats in en tussen de pitstraat, garages en enorme, te grote campers die aan elk team zijn toegewezen. Af en toe zie je ook enkele F1-auto's over het rechte stuk van start/finish razen, wat zorgwekkend is omdat de pitlane letterlijk een oorlogsgebied is.

Het gesticht (6v6)

El Asilo is een andere map op de iets grotere schaal voor 6v6, en een van de belangrijkste kansen die iedereen die een van de beste Modern Warfare 2-sluipschuttersgeweren gebruikt, zal vinden om spelers van ver af te pikken. Net als Al Bagra Fortress, draait El Asilo om éénenormpakhuis in het midden van de kaart, met een paar veel kleinere loodsen verspreid.

De omliggende gebieden hebben natuurlijk terrein met lange zichtlijnen, waardoor deze map een beetje een kampeerparadijs is, vooral in modi als Search and Destroy. Als je erop staat een wapen te gebruiken dat is uitgerust voor gevechten van dichtbij, wil je elke keer dat je respawnt rechtstreeks naar het magazijn gaan.

Ambassade (6v6)

Zelden kreeg een kaart een toepasselijkere naam dan Embassy, ​​die zich afspeelt in de Amerikaanse ambassade in Al Mazrah. In plaats van één centrale binnenlocatie, staan ​​twee gebouwen tegenover elkaar, waarvan er één in tweeën is gesplitst, verbonden door een loopbrug.

Wat Call of Duty-kaarten betreft, dit is misschien wel de meest cookie-cutter, maar dat is zeker niet in het nadeel. Het is bijna een perfect vierkant, er zijn genoeg mogelijkheden voor zowel langeafstandswapens als jachtgeweren en SMG's, en je bent nooit ver weg van de actie, waar je ook respawnt.

Boerderij 18(6v6)

Veel spelers die in de bèta hebben geploeterd, hebben Farm 18 geclaimd als hun favoriete nieuwe map,inclusief franchisefan Chloe Grace Moretz, met zijn krappe ruimtes en overwegend indoor gameplay die agenten dwingt tot een snelle, close-combat-ervaring.

Hoewel alle Modern Warfare 2-maps gloednieuw zijn, heeft een speler gezien dat Farm 18 een terugroepactie is naar de allereerste Call of Duty-game, omdat het het huis bevat van de Pavlov MP-map, gebaseerd op de Pavlov-campagnemissie.WIECEq wees op Redditdat een van de gebouwen in boerderij 18 het huis van Pavlov is, wat de bewering ondersteunt met afbeeldingen uit de eerste game.

Zielenmarkt (6v6)

In tegenstelling tot het zeer indoor-zware Breenbergh Hotel en Valderas Museum, is Mercado Las Almas grotendeels buiten - maar dat betekent niet dat het meer open is. In feite speelt de Mexicaanse markt zich af in een reeks ineengestrengelde steegjes en straten, met genoeg plekken om in te duiken en je te verstoppen.

Je uitrusting is vooral belangrijk op deze map, omdat tactische en dodelijke throwables je beste manier zijn om de vijand uit te roken. Er zijn ook tal van gebouwen op de kaart, waardoor je een aantal locaties hebt om vanaf te snipen, maar hun uitzicht is niet altijd geweldig omdat er weinig open ruimtes tussen gebouwen zijn.

Grensovergang Santa Sena (6v6 en 32v32)

Als Crown Raceway snelle auto's heeft, dan is Santa Sena Border Crossing precies het tegenovergestelde. Dit vindt plaats bij de grensovergang tussen Mexico en de Verenigde Staten en staat boordevol burgervoertuigen die de grens niet hebben gehaald.

Afgezien van het feit dat het een belachelijk aantal auto's is, is Santa Sena Border Crossing een van de langste 6v6-maps die je je kunt voorstellen, met één groot knelpunt in het midden van de brug tussen de twee landen. In Ground War gaat dit aanzienlijk open dankzij de grotere kaartgrootte, maar in 6v6 is het een kaart met veel buitenruimte, maar voelt toch claustrofobisch aan.

Kam (6v6)

Taraq speelt zich af in een gesloopt dorp in het midden van de woestijn, met verspreid over een tiental kleine gebouwen. Er zijn hier veel lange zichtlijnen, maar het zal moeilijk zijn om een ​​ononderbroken zicht van de ene kant van de kaart naar de andere te vinden.

Elke vorm van speelstijl kan hier gedijen; of je nu rond wilt sprinten met een SMG, wat methodischer wilt spelen met een aanvalsgeweer of langs de randen wilt sluipen met een sluipschutter, je hebt genoeg opties. Gelukkig is er echter geen manier om de toren in het midden van de kaart te beklimmen, dus maak je geen zorgen dat je constant vanuit een uitkijkpunt wordt opgepikt.

Zarqwa waterkracht (6v6 en 32v32)

Zarqwa Hydroelectric is, zoals je zou verwachten, ingesteld op een waterkrachtcentrale. Trek je zwembroek aan, want een belangrijk aspect van deze kaart is de mogelijkheid om onder water te duiken. Samen met een rivier die langs de randen van de kaart stroomt, kun je een onopvallende flank betreden, er is een doolhof van tunnels die alle delen van de kaart met elkaar verbinden.

Aan de oppervlakte wordt je begroet met een grote 6v6-kaart met een aantal gebouwen en veel rotsachtig terrein, waardoor wordt voorkomen dat dit een te open kaart wordt. Het betekent ook dat je genoeg vijanden hebt die vooraf op hoeken mikken, dus de gameplay is meestal wat langzamer als je alle hoeken controleert.

Gevechtskaarten: Sa'id en Sarrif Bay (32v32)

De grote gevechtskaarten van Modern Warfare 2 worden gebruikt voor 32v32-gameplay in de Invasion-modus. Gebaseerd op POI's van deWarzone 2-kaart, zie je ook de locaties Sa'id en Sarrif Bay in debattle royale-gamezelf. We zijn gewend aan samenwerking tussen Warzone en andere COD-games, en dit zet dat gewoon voort.

De kaarten zijn veel groter dan we gewend zijn in de meeste COD-multiplayer-modi, met 64 spelers die het gebied overnemen. Om deze gigantische kaarten te helpen doorkruisen, bevat de Invasion-modus voertuigen, waaronder helikopters, boten en gepantserde tanks, die volledig operationeel zijn, en elk afzonderlijk gebouw kan worden verkend en geschaald.

Wil je weten welke wapens je in dit vroege stadium van het spel moet gebruiken? Bekijk onze gids voor de besteModern Warfare 2-kanonnen. De nieuweWapensmid systeemverandert de manier waarop je die wapens en je upgradetvoordelenen killstreaks, dus je zult ook debeste M4-uitrustingom ieders favoriete aanvalsgeweer perfect in te stellen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated: 01/11/2023

Views: 6019

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.